Mest Effektiv Røykeslutt Metode

Med utstående resultater

null

Over 83% forblir røykfrie

Dr Kimo’s Røykeslutt program, med sin kvalitet naturmedisiner og unike resultater, blir dokumentert til å være en av de best og mest affektive behandlings for røykeslutt og nikotinavvuannig.

Resultatene viser til at kundene ikke bare sluttet å røyke etter kun 3 dager av behandling, men de viktigste at over 83% av dem forblir fult og helt nikotinfri .

Dr. Kimo’s forskning i Røykeslutt og Nikotin avvenning.

Dr Kimo’s Røykeslutt metode, med sit unik program, effective medisiner og langt oppfølgning, er dokumentert til å være en av de beste og mest effektivt behandlings metode, ikke bare for å slutte å røyke, menn å forblir helt nikotinfri.

 

SE HVA MEDIA OG ANDRE KUNDER MENER OM DET

Produkt sortert etter røykeslutt faser.

Røykeslutt
forberedelse

Når – Hvordan og hvorfor er det så viktig å ha en god start på røykeslutt? Tips, Råd og veiledning, for å slutte å røyke og forbli nikotinfri.

UNDER RØYKSLUTT

De første 6 til 10 dager under røykeslutt, hvilket symptomer, utfordring og hvordan en takle dem, medisiner tips og hjelpemidler.

ETTER RØYKESLUTT

De første 2 til 6 uker etter røykeslutt, utfordring og forberedelse mot tilbakefall, hva som skjer i de først faser etter røykeslutt.

FORBLI HELT NIKOTINFRI

For å sikre resultaten å unngå tilbakefall, ved hjelp av medisiner og langt oppfølging som strikke seg fra 2 til 6 mnd etter røykeslutt.

RØYKESLUTT
ET HELHET PROGRAM INKLUDERE ALLE FASER

Forberedelse til å slutte  – Under røykeslutt – Etter en har sluttet å røyke – Forbli røykfri

Mest Effektiv Røykeslutt Behandling

Med
Dokumentert resultat

null
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2443 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2443 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2443 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382

Langt det beste

Røykerne som er ivrige til å slutte å røyke, kan nå prøve en norsk røykeslutt metode med Best Røykeslutt med høyest suksessrate offisielt registrert . En uavhengig amerikansk undersøkelse tyder på at Dr. Kimo Concept, utviklet av norske Kimo Karkash, har over 83 prosent suksessrate. De fleste røykere gir opp helt innen tre dager etter behandlings starte.

Best – Røykeslutt kurs for bedrifter

Rederiet «Bergesen» i Oslo – Norge tilbød sine ansatte behandling av «Dr. Kimo nikotin-fri program» før de flyttet til nye, røykfrie kontorer. De fleste ansatte mottok tilbudet, og mer enn 90 prosent var fortsatt røykfri to år etter å ha avsluttet

Mes effektive metod til røykeslutt

Det er ingen lett mirakelbehandling for å slutte å røyke, men det er en av de mest effektive måtene å slutte å røyke. Det er så effektivt at de fleste røykere slutter etter bare 3 dager etter behandlingen, og for de som følger behandlingen, over 83 % av dem forblir helt nikotinfrie, sier doktoren.

Show More

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/3/f/e/dr-kimo.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382
Loading...